Megjelent az első regényem

03.05.2022

Kedves Olvasók!

Örömmel értesítem Önöket, hogy ma megjelent az első regényem, melyet már vagy 3 éve befejeztem. Most úgy döntöttem, itt az ideje kiadni. 

A halál anatómiája egy történelmi krimi, amely Kassán játszódik 1896-ban. Alapos kutatómunkát végeztem, hogy hitelesen tudjam visszaadni a 19. századi Kassa hangulatát. Számos történelmi ténnyel és valós helyszínleírással fűszereztem meg az izgalmas történetet, hogy az olvasó valódi időutazáson vehessen részt. Ráadásul olyan apró részletekre is ügyeltem, mint az akkori időjárási viszonyok. Igyekeztem a lehető leggondosabban leírni az adott kort.

A főhőseim a maguk módján igyekeznek felgöngyölíteni a misztikus gyilkosság ügyét: a színésznő természetfölötti lényre gyanakszik, a tanár pedig racionális magyarázatot keres a történtekre. Vajon melyiküknek lesz igaza?

A könyv magánkiadásban jelenik meg, így egyelőre csak nálam kapható (érdeklődésüket bátran jelezzék a kapcsolat menüpontban megadott elérhetõségek valamelyikén). Könyvbemutatókat is vállalok, melyek keretében nemcsak a regény tartalmával, hanem Kassa történetével is megismertetem a jelenlévőket, külön figyelmet szentelve az 1896-os millenniumi ünnepségeknek.